FAQ /

Zodra de dossiers met succes geupload zijn, brengt het systeem hen automatisch in uw "Onvolledig dossiers" gebied over. Zodra de dossiers overgebracht zijn schrapt het systeem hen ook van uw FTP- rekening, zodat u zich over deze dossier geen zorgen meer hoeft te maken nadat ze geuploade zijn.

Bovenkant