De kasuarissen zijn zeer grote flightless vogels inheems aan de tropische bossen van Nieuw-Guinea en Australië. Zij maken deel uit van de ratitegroep, die ook de emoes, de nandoes, de struisvogel, moa, en de kiwi omvat. De volwassen Zuidelijke Kasuarissen kunnen aan 5 lange voet groeien ½ en ongeveer 130 ponden wegen. Zij hebben knokige casque op het hoofd dat om door kreupelhout wordt gebruikt te slaan, makend tot hen de enige gepantserde vogel in de wereld.

  • MR: GEEN
  • PR: GEEN
  • 2
  • 1802
  • 2

Royalty-vrije Stock Foto's: Het grote Profiel van de Vogel

ID 4898 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from the United States.

Ontwerpers hebben ook deze stockfoto's geselecteerd

Meer gelijksoortige voorraadbeelden van `Het grote Profiel van de Vogel`

More images