Fazant

De fazantmannetjes zijn gewoonlijk groter dan de wijfjes, en hebben langere staarten. De mannetjes spelen geen rol in het grootbrengen van de jongelui. De fazanten eten typisch zaden en sommige insecten. Terwijl ter plaatse, een inzameling van fazanten een nye wordt genoemd. De bekendste species van fazant wordt genoemd gemeenschappelijke fazant die over de hele wereld in geïntroduceerde wilde bevolking en in landbouwbedrijfverrichtingen wijdverspreid is.

  • MR: GEEN
  • PR: GEEN
  • 0
  • 832
  • 0

Stock Fotografie: Fazant

  • Exclusive image
ID 8467512 © | Dreamstime.com

We accept all major credit cards from the United States.

Meer gelijksoortige voorraadbeelden van `Fazant`

More images